Saturday, February 27, 2010

hari Sukan CBN 1 part 1

Posted by Cik Sue at 2:42 PM
Hari nie 27/02/2010 hari sukan sekolah anak aku...Tp waktu aku nak update blog nie anak aku dah terdelete sume gambor yg aku ambil pagi tadi nasib baik gak aku dah upload separuh dan ada serpihan dlm camera samsung klau x..x tahu ler aku nak ckp camner.Ooo sungguh mengilangkan mood aku utk mengupdate blogku ini. W/bgmanapun kepada sesape yg sudi nak layan gambar arie sukan anak aku nie mari ler kita layanzzz gambar2 yg sempat aku upload nie tp ingat yea bukan bertujuan nak show off anak2 @ keluarga kat cni cuma ingin berkongsi cerita jer, kepada yg suka layan ler blog aku nie tp pd yg x suka aku harap2 x payah ler baca lagi pun ader aku kisaaaahhhh!!! ....Layanzzzz

Perbarisan Yellow house..Anak aku Anom masuk perbarisan..Aku sebenornyer dah terlambat tp nasib baik sempat tgk rumah kuning punya perbarisan plak tue ini perbarisan yang last rumah lain dah masuk baris ...alahaiiii

Udah mcm Nyonya jual sayur aku tengok bebudak nie hehehe (x baik tau penat cikgu2 dorang cari idea)...Masa aku sekolah dolu2 x ader plak perbarisan mcm nie...Tp klau ader pun nak ker aku pakai mcm nyonya jual sayur nie ek!!!! :-)

Nie pasukan sorak('cheer') rumah hijau @ Tun Teja...Kelas sekolah dorang nie siap ader pasukan 'cheer leading'...almaklumla aku dolu sekolah kampung jer..

Nie plak pasukan 'cheer' rumah biru @ mahsuri..peerrggghhhh memang kelas..tahun lepas alah2 'high school musical @ hanna montana' comeiiii sgt bebdk nie....

Yang nie pasukan 'cheer' rumah merah @ Dang Anum..Dorang nie telah 6 tahun mendominasi acara 'cheer leading' dan tahun nie aku kompem dorang mesti menang lagi alah2 red indian..."hooba asibbaa..."
caya laaaaa...tengok tue dia siap posing lagi bila nampak aku nak ambik gambar anak saper la nie ooopppsss!...

Yang nie plak pasukan sorak rumah kuning @ Tun Fatimah. rumah sukan anak aku ler nie..simple jer dorang nie...tahun depan anak aku plak nak joint 'cheer" alahaiiii anak omak...fening pala makcikkk....

Haaaa yang nie plak parents..jgn x tahu setiap umah sukan parents memang support abis siap ader baju khas untuk parents..nie untuk parents rumah hijau @ Tun Teja.

Yang nie paling aku suka sekali...mmg sporting abis parents rumah kuning nie..caya la rumah kuning...go yellow go..yellow have a muscle yelow..yellow..yellow..:-)

Nie parents rumah biru@ Mahsuri..tengok tue Mahsuri's Mom...ppeeerrggghhhh korang sume mmg kelassss...tue blom tengok lagi aksi2 parents yg ter'over..cuma aku x dpt nak snap parents umah merah jer pasal dorang sibuk menjerit so x sempat nak snap lgpun kebanyakkan parents rumah merah duduk di bahagian depan dlm khemah VIP bkn cam aku nie abis satu padang aku ronda dah mcm aku plak yg bersukan (apa lg mengejar c kecil aku ler x bole nak dok diam eee letih mak nyahh)...

Dan ini ler acara yang mmg ditunggu2 setiap tahun..acara yg sgt mengujakan,bukan aku jer tapi sume yg hadir pada arie sukan tue ler, iyea la aku nie kan dulu cuma sekolah kampung jer mana ler pernah tengok benda2 mcm nie..first time aku tgk masa anak aku tahun 1...mak aaaiikkk mmg aku kampung btol masa tue skrg nie biasa jer..tp tahun dpn anak aku pun joint 'cheer' nie, mcm mana ler gamaknyer aku waktu tue kan x dpt nak aku bygkan. bila aku tgk aksi2 parents yg anak dorang masuk cheer teruja n over the over sgt2 rasa mcm meluat plak...mintak2 esok aku jgn ler camtue...eeeeee...ahakkksss

aksi permulaan acara 'cheer' rumah kuning...go yellow go..go..go...

Tengok bebdk 'cheer' tgh buat world dari gelung...apa yg penting kerjasama!!

lagi aksi rumah kuning utk 'cheer' alahaii comeiiiinyer bebdk nie...yellow have a muscle..yellow..yellow ..go yellow go..go..go..go :-) alamak parents plak over daaaahh..oooppsss!!
aksi hampir meniarap bebudak 'cheer' Tun Fatimah...cayaaa laaaa korang
ader lagi aksi2 rumah sukan yang lain akan disambung ke part 2. hari yg sgt meletihkan tapi ckp seronok bila melihat anak2 ghumbira....tunggguuuu kemunculan part 2

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei