Tuesday, February 9, 2010

Tag by Miss Jebat - Saja sesukanyerrrr

Posted by Cik Sue at 6:49 PM
1. Adakah anda rasa anda HOT???
Hottttt sesangat sampai aku buat aper sume org nak tauuuuu
2. Upload gambar kegemaran anda..


3. Cerita pasal gambar
Sajer nak kasi MISS JEB jeles...w/pun aku tahu dia x kisah mana punnnnn..heheheh
4. Bila kali terakhir anda makan pizza:
3 minggu yg lepas tuh pun pasal anak aku punya besday...klau nak harapkan aku x payah ler makan nasik lagi kenyang...
5. Lagu terakhir anda dengar
You belong whit me..aku pun x tahu saper penyanyinyer pasal lagu nie aku dengar dlm kete kerana anak2 aku yg nyanyi...
6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
Sambung borak2 ngan Fad sambil call Miss Jeb
7. Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
MAMA - udah tentu ler anak2 tersayang aku yg panggil
MAK SUE EILA - Anak2 sedara aku yg panggil
LALAH - Panggilan drpd seseorang yg dah lama aku x jumpa last jumpa masa tahun 1992 sebelom dia g O.S
(teringin sesgt nak jumpa dia tp masalahnya dia kenal kat aku lg ker ek!)
Cik SUE - member2 opis yg panggil & family aku pun panggil mcm tue gak dan
MAMA Oiiii - yg nie hubby aku panggil masa dia bengang ngan akuuuu
8. Tag lagi 8 orang1.
1 Beb simple beb - fad
2.White house - Rien
3. Layanbluesz
4. Nizam
5. Cepui
6. yani
7. Miss Jebat
8. Zurina shafiee

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
Kawan JPB aku ler selalu berselisih pendapat, teman berangan kala bosan
10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5
ketua yang selalu kena buli ngan staff tapi maintain cool...
11. No. 3 ada hubungan ngan siapa
x ader saper pun...dia cuma "Layanblueszzzzz" jer
12. Bagaimana pula dengan no. 4
Ustazzzz...u jump i gonna miss u hahahahahaha

13. Pesanan kepada orang no. 6
Tengah dalam mood honey moon lagiiii
4. Kata-kata cinta tok no. 2
haaaa....oohhhh tidak sama sekali kerana aku wanita tulen yeaaa
15. Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
Adaaaa....kerana mereka saling menyayangi antara satu sama lain..peace no waarrr

16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda
-dah lama kenal pun..
- teman meja bulat yang sangat sealiran
-mulut memang x ader insuran tapi hati sangat BAIK....
-sangat ramai yang menyayanginya sampai ader yang jelesssss
-ada 3 anak teruna dan salah satunya bakal menantu aku.... ahakkkssss

17. Persamaan antara kambing ngan lembu?
Dua-dua aku tak suka sebab ada bau badan....

18. Perasaan anda buat tag ini
ok aje.... dari x buat aper ader gak keje aku nak buat

19. Adakah anda tahu si
razman itu sengal?
tak kenal pun. kalau dia sengal pun aper ada hal ngan aku lantak pi la..do i care!!!!!

20. GAY or LESS??
ohhh tidakkkkkkkkk!!! Saya wanita tulen yang ada suami dan tiga anak dara.....
Terima kasih pada Miss Jeb yang men'tag' aku harap puas hati dengan jawapan yang diberi...
p/s : Miss Jeb aku lulus x nie hehehehehhe

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei