Friday, February 5, 2010

Dreaming oh dreaming

Posted by Cik Sue at 11:11 AM
Salam kengkawan lately nie cam malas jer nak update blog. Walaupun lom lagi berhabuk dan bersawang tapi untuk kearah itu kemungkinannyer adalah besar . Nape???? Ntah la banyak perkara yang berlaku dlm masa 2 minggu nie. Kadang2 di luar kotak fikiran aku ini. Aku nie dah sampai tahap gaban malas nak ker opis uhuhuhuhuh...kiranya kalau aku nie jutawan @ hartawan dah bule ler aku dok umah goyang kaki jer. Tapi apakan daya aku hanya insan biasa masih lagi memerlukan kuasa duit untuk meneruskan kehidupan ini. Kadang-kadang tue bila dah sampai tahap gaban stress aku ngan C Fad mula la buat lawak bodoh (kalau dipkkan mmg bodoh pun..heheheheh) berangan benda-benda yang x tentu di pasal dan selalu jugak ler kami berdua nie kena tegur ngan cheq dan iza.
(depa 2 nie mmg bengang klau kami merapu...heheheheh..) Sebenarnya bukan aper cuma nak melepaskan kesesakan nafas yg dah mcm waktu puncak ketika org balik opis yg rata2nye traffic jem di sana sini ...pin sana pin sini...Lelama toing terus...ahakssss...Tue le pasal aku ambil pendekatan melepas stress dgn merapu. Sesekali jadi Din Beramboi ok aper. Tapi kompem lom giler ek!! Syok gak weiii...heheheheh x caya korang try....Aduhai hidup suhsa mati pun suhsa aaaaaaa...aiyaaa mana satu mau!!!!Alangkah indahnyer waktu kita kecil kan..Andainya masa boleh di putar kembali pasti aku x nak jadi besar...Aku nak terus jadi kanak-kanak ghumbira selalu...alahaiii

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei