Wednesday, January 26, 2011

Award dari El Mariachi

Posted by Cik Sue at 3:26 PM

Terimakasih bro' Logorithm atas award ini...
ni link ke bro'
http://layanbluesz6.blogspot.com

Hari mendapat award..hahahah. Award terbaru nie aku dapat daripada http://layanbluesz6.blogspot.com, terima kasih bro kerana sudi bagi aku award nie. Teruja, terharu ,terkucil semua perasaan bersatu menjadi satu daaaa..hehehehe. Best gak sekali sekala bertukar² award yea kawan². Dan untuk memanjangkan lagi aku tag kepada 5 kawan²ku sayang ;- 1) Acik Rien 2) membesau 3) zurina shafie 4) luvelymummy 5) cheq.

silalah panjangkan awards ni kat blog orang lain
tapi tiada paksaan ye...suka suka saja...

6 Komen Yang Terbaek:

EL MARIACHI on January 26, 2011 at 3:57 PM said...

aku nak sangat baca blog cheq tu...bila lah launching nyer...

logorithm on January 26, 2011 at 6:00 PM said...

Wow laju virus award nih spread ye? Hehe...

Congrats!

ieda on January 26, 2011 at 7:22 PM said...

cantik sue award tuu ..tanda penghargaan pada kita kan :)

Cik Sue on January 27, 2011 at 10:32 AM said...

El Mariachi,
heheheh...jgn kau bermimpi yea...

En.logorithm,
bukan virus kat pc jer laju..virus nie lagi laju tau sekali kena aduh...

Cik Sue on January 27, 2011 at 10:33 AM said...

Salam Kak ieda,

btol tue kak, bila dapat award nie rasa sangat2 la dihargai next time kita tukar2 award yea kak!!!

EL MARIACHI on January 28, 2011 at 4:16 PM said...

aku nak juey 1 award ni sebab aku ada 2...sapa nak inbox aku key...hehehehe...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei