Wednesday, January 26, 2011

Give Awayy not far awayyyyy....

Posted by Cik Sue at 8:48 AM
Salam rakan² blogger. Actually dah lama my BFF bagi giveaway nie cuma masa jer tidak mengizinkan aku nak buat giveaway nie. Giveaway nie dianjurkan oleh :-
http://cydaacme.blogspot.com/2011/01/mama-cyda-1st-give-away.html mekasih bebanyak yea mama cyda kerana anjurkan giveaway nie. And thanks gak pada my BFF: http://threeq-threeq.blogspot.com kerana sudi menjemput aku untuk joint ini giveaway...

GA nih akan berakhir pada
18 Februari 2011 tepat jam 9 AM
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama..i folowww mama....
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini...wokey mama...
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti...orait mama
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.. 1)luvlymummy 2)zurinashafie 3)membesau
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye...olait la mama dah siap dahhh

1 Komen Yang Terbaek:

Cyda Acme on January 26, 2011 at 3:38 PM said...

salam dear,
thanx sudi join n gud luck yek ...

by da way, ada 2 benda yg tak complete lagik nih.
1) tajuk entry salah, tolong betulkan ikut tajuk yg dlm syarat mama tuh ye
2) takde banner kat sidebar, tolong letakkan yek.

then inform mama balik. TQ

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei