Friday, January 28, 2011

Contest lagi...

Posted by Cik Sue at 3:23 PM
CONTEST PIC hitam putih PALING COOL!!

Salam rakan² blogger sume. Minggu nie keje aku asyik ler membuat GA ate kali nie dari org yang sama gak meng'tag' GA kat aku alah saper lagi kalau bukan my BFF BSB ler. Dia nie memang ghajin bebenor membuat GA nie. So sebagai tidak menghampakan my BFF aku pun dengan bangganya meng'upload' gambar my kiddo's...
Contest nie dianjurkan oleh
http://sitifatimahhh91.blogspot.com/2011/01/rebut-rm100-dalam-contest-pic-hitam.html
Gambar my kiddo's diambil semasa majlis perkahwinan my niece di Wangsa Maju. Deme 3 orang nie memang pantang nampak orang pegang camera mula la nak beraksi. Tengok tue bukan main lagi...Alahai!!!

Kalau saya menang, saya nak belanja my kiddo's makan ais kerem di ice room ...hahaha InsyahAllah...

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni..i folowww
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni..boleh no hal
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*..wokey dah
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !..
(1)luvlymummy(2)Kak Yan(3)Ida(4)membesau(5)Yani
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

p/s:okay sekali lagi nak bagitau korang , hadiah nya berupa rm100 dan korang pilih lah hadiah apa yang korang nak.. kalau nak nyatakan sebab kenapa korang nak sangat hadiah tu pun boleh , tak ada masalah ya..
tinggalkan link dekat entry ni ~ good luck !

1 Komen Yang Terbaek:

Yan on February 21, 2011 at 1:59 PM said...

Nanti akak cuba. TQ.Baru je boleh BW dan balas comments.

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei