Monday, November 29, 2010

Makan lagi

Posted by Cik Sue at 8:12 AM
Salam rakan² blogger yang cantik manis. Waduh..Waduh..waduh udah lama bangat rasenyer aku tak hupdek new N3. Bukan ape, cuti² sekolah nie idea selalu jer terbatas. Almaklum la banyak benda yang nak kena buat. Jeles la plak bila tengok BSB laju jer meng'update' blognye hehehehe..BSB ko banyak time erk...Last Saturday aku sempat gi terjah ke SSF tempah bunga pahar untuk 'my niece' yg nak kawen pada 19hb Dec nie. Adoyaiii last minute tue sib baik lah deme nak ambik gak kalau x uhuhuhuhu. Pastue ada yang berkenan, x ade stock la plak..Pasalnyer deme punya tema werne silver & red chili..Uhuhuhuuhu..Silver ok la tapi merah memang dah x ade stock pasalnye taun nie memang ramai plak guna teme merah. Tue le pasal lain kali jangan buat keje last minutes. Atenye berkampung ler aku sekejap kat SSF tue hanya semata² nak mencari werne merah. Adoyaiiiii..Sib baik pak encik ikut sekali ada ler org menjaga c kecil tue. Sib baik gak yang 2 beradik tue sibuk berlatih menari untuk majlis nanti jadi x ade leh deme 2 org ikut kalauidakkk mau pengsan aku. Almost 3 hours we are spend time kat situ semata² nak memuaskan atie MAMA pengantin..Pengantinnyer boleh jer but 'her' mama nak perfect, iyea la anak sulung kan mesti la nak perfect. Hehehehe...Balik jer dari SSF terus kami gi makan..Actually aku nak cite pasal makan jer tapi tue ler bila dapat menulis dah mcm x engat plak..heheheh so jom kita caras cite kawen nie nanti sampai masa confirm aku akan hupdek that story. Kita layan cite makan plak...Jommmmmmmmmm terjahhhhhh....

Uiissskkk Awan Dania musim tengkujuhhhhhh....'abg boboy atek pinjam topi polishhh jap err!!!..'
Kami makan kat Lanina Burger.. No bad sedaaappp...Lagi sedapppp org belanja hehehehhe
Chicken Chop...nice yummy..yummmyyy
Aduh sakit kepala aku dok dongak nak tengok menu...Mak aikkk x cukup kat kad gantung la plak..
X kalah kedai nie walau pun cuma di tepi jalan jer..Jangan mareh aaaa siap ada wifi lagiiiii.....
Arissa dgn aksi sengalnye sebab x dapat ayorrr...Kak Nonon piece no war...
Seronoknye flower girl 'wit' kak pantinnnnn.....
Ini ler ayorrrr yang Arissa nak tue...Sebab gelasnyeeee..Ek elehhhh!!!
Jom kak kita posing kat menu nie..Lain kali kita ajak mama makan sini lagi...
Ooooppppsssss di sini pun adaaaaaa...Jus Mona Vie baik untuk kesihatan..
Jom kita minum jus mona vie...heheheheh promosi la plak............

1 Komen Yang Terbaek:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on November 30, 2010 at 2:19 PM said...

Jalan2 cari makan nampak. lain kain kalau ko pegi sana lagi ko tapau utk aku kkkk.

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei