Wednesday, November 3, 2010

Perfume aku

Posted by Cik Sue at 6:43 PM
Selamat petang rakan blogger sume. Semalam memang angin menggong aku mai. Ahaks. Tapi tue semalam punya cite. Arie nie aku nak cite pasal perfume. Iyea lah kan ker MJ ooppsss!! no more MJ lagi wokey right now call her MB. Eh elek kawan aku sorang nie..'what ever' la MB. Oleh kerana MB nie dah pergi terjah kedai perfume ngan ahkak sayangnyer maka aku pun dgn bangga nak upload "Koleksi Perfume" cap ahkak Ratu kahkahkahkah.. Owh..owh walaupun cap ahkak ratu bukannya pelesu yea..Ini original diulang sekali lagi original hokey. Btoi kan Cheq!! Sesape nak beli perfume leh contact MB (woii aku dah promot nie sendrik mau hengat yea!! hehehe). Jom layan pic perfume aku...zazzzzz...
Ini 'pak encik' punya koleksi... Banyaknyer sampai 4 uhuhuhu. Aik..aik..
Perfume kesukaan 'pak encik'..Fahrenheit by CD & Armani Code - GA dan yang nie plak SEBAHAGIAN daripada koleksi perfume aku..x banyak mana pun kalau nak di bandingkan ngan Erra Fazira punya....


"


"


"


"


"


"


"



"


"


"


"


"


"

Taraaaaaaaaaaa...Ini ler sebahagian koleksi perfume aku..Ada lagi yg aku x upload, cukup ler nie jer kang ada plak orang kata aku nie saja nak menunjuk² tapi kan..kan..kan... "ada aku kisah??.." Ahakssss...
Antara perfume kesukaan aku - Addict by CD,Plueasure by ES, Roses by Bvlgari. J.LO and Trésor by Lancome...Akceli sume perfume yang aku ada, aku suke kalau x wat per aku beli iyea dak hehehehe...
Ini ler perfume pertama yang aku beli masa aku dapat first gaji keje kat UMES. Tuscany, sampai sekarang aku masih setia dengannya walaupun kat Malaysia skrg susah nak dapat dah. Sib baik ada Ahkak Ratu, itu pun jenuh gak ler aku tunggu nak dapat stock nie. Dekat setahun baru ler dapat..Tapi x per janji berbaloi²...mak suke nyah!!!

Haaaa ini ler dia pembeli 'TEGAR' perfume ahkak Ratu. Mula² beli perfume yea bang!! dah wangi nanti bole ler beli tuannya plak! Hensem apa abang nie sesuai bangat ngan akak hehehehe, MB confirm jadi pengapit pengantin, kira package ar...Udah cun bebenor le gamaknye tue..Uiiskkk ahkak x mau mara² nanti x santik...

..p/s..Berdosakah diriku kerna perfume ku jauh lebey meriah dari pak encik..tapi pak encik selalu kata 'i x kisah'...hehehehe...

3 Komen Yang Terbaek:

Yan on November 9, 2010 at 1:20 AM said...

salam Sue,

amboi3..tayang parfum ye.. awak sama mcm akak.. tp akak ni jenis setia pd satu parfum. kalau dah suka satu tu, sampai makan tahun. paling kurang 3 botol 100ml setahun..hee.. mandi parfum...now pake Channel - mademoiselle..

Yan on November 9, 2010 at 1:21 AM said...

salam Sue,

amboi3..tayang parfum ye.. awak sama mcm akak.. tp akak ni jenis setia pd satu parfum. kalau dah suka satu tu, sampai makan tahun. paling kurang 3 botol 100ml setahun..hee.. mandi parfum...now pake Channel - mademoiselle..

Anonymous said...

Salam Kak Yan

Wah!! mandi perfume kak kalau setahun 3 botol 100ml..hehehehe..Patut la wangi sampai kat sini..

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei