Monday, November 8, 2010

~Tag from White House~

Posted by Cik Sue at 7:23 PM
Hanya untuk seorang wanita...Ya Allah, jadikan wanita yang membaca ini wanita yang cantik, kuat, sabar, sihat, solihah dan disayangi banyak orang. Tolong dan tingkatkan kehidupannya. Begitupun jika dia melangkah, keselamatan dia dan berikan dia kekuatan dalam mengharungi kehidupan "di Dunia dan Akhirat"..Ameeeennn

Thank You so much to Acik Rien kerana bagi tag yang sangat cantik, siap ada blink² gitu. Aduh tersentuhnya baca petikan di atas tue kan. Semoga aku dan rakan² blogger sume akan menjadi seorang wanita yang kuat, sabar, sihat dan solihah ameeenn...

Nak tag kat :- ♥Kak Yan♥Mem Besau♥luvelymummy♥zurinashafie♥cintahati-dielamanja♥ dan kepada semua pembaca blog aku, sudi²kan lah yea kengkawan blogger sume (nak tulih byk sgt masa terhad heheheh)...Sayang U'ollzzzzzz..muah..muah..muah

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei