Tuesday, November 2, 2010

Skodeng

Posted by Cik Sue at 9:20 AM

Ding..dong jumpa lagi teman² blogger yang manis lagi menawan ahaksss. Ape cite arie nie yea?? Aku?...I not in the mood. Wala..walaaaaa cakap 'omputeh' la plak yea. Actually I have a few story yang nak di story morry kan kat sini, since I not in the good mood so I keep that story dalam muzium le nampak ghayenye. Uhuhuhuhu. So arie nie aktiviti aku just skodeng jer blog kengkawan blogger yang lain. Intai² barang yang dorang display, jengah² sambil baca N3 baru. Seronok bace N3 kengkawan blogger yang mcm² ragam dan kisahnyer. Today I'm a silent reader. Owh..owh..owh iye ker 'I'm a silent reader huahuahua'.
Tetiba jer kepala otak aku jadi blank dah mcm komputer yang terkena virus, x bole nak upload ape² pong huahuahua. Sume data dah ilang nak kena format balik uhuhuhuh. X pun aku nie dah kena amnesia, haa!!!. Isk..isk..Xkan kot aku nie mude lagi ar. Abis tue klau muda x leh kena amnesia ker?? hahahah. X pun aku terlebih makan semut. Aikk semut pun ko makan, dah x ader makanan lain ker wei? Sedap ape semut masak rendang. hahahah. Teruk tue, adoyai ciannyer kat aku nie erk!! Ini dah dikira merapu tahap gaban dah nie. Agak² ar cik sue oii. Adoyai . Kot yea pun dah kena amnesia, x kan terus sewel plak. Amnesia tue leh sewel ker?? Uhuhuhu. Oii agak² ar sikit. Ceh! Okay lah rasenye cukup ler takat nie jer aku merapu meraban, sebelum keadaan menjadi lebih haru biru baik aku stop. Kepada pembaca blog aku mekasih banyak yea kerana sudi singgah and bace N3 merapu aku arie nie . Sayang bangat kat kome' hehehehe...Sampai kita jumpa lagi next N3 and have a great day...Adiossss senorita...♥♥♥...

4 Komen Yang Terbaek:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on November 2, 2010 at 10:47 PM said...

Masuk ler koleksi novel kau yg byk tue? Koleksi h/beg, koleksi kasut, koleksi corelle, koleksi tshir h/rock dan bermacam2 lagi koleksi yg kau ada kan..1 lagi koleksi anak-anak hehhehhee

Cik Sue on November 3, 2010 at 9:18 AM said...

wei ko nie BSB agar2 ar koleksi aku tue..bunyinyer cam banyak jer heheheheh...malu ar..

iEtaFAkyR@ on November 3, 2010 at 3:17 PM said...

cik sue jgn aaa stone222... sila cerita dgn gumbira laaaa :)

Cik Sue on November 3, 2010 at 10:47 PM said...

itu ler ieta, akak dah stone tahap gaban dah nie...uhuhuhu

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei