Tuesday, December 21, 2010

♥ AMieRa's WeDding..♥♥♥..

Posted by Cik Sue at 4:13 PM
Salam sweet sour teman² blogger semua. Lamanya tidak bersiaran, windu rasenye hendak mencoret rasa di sini ^_^...Hujung minggu lepas aku agak sibukkerana menghadiri majlis pernikahan dan persandingan anak saudara aku di Wangsa Maju. Walaupun banyak bicara hendak diluah tapi mood untuk menulis sangat la 'zero uhuhuhuh...So jom ler kita terjah gambor² yang sempat dirakamkan tapi sayangnya gambar persandingan di Kampung Pengantin tidak sempat aku rakamkan alahai mak sibuk Nyaaahhh....
Majlis berinai..heheheh la anak sape nie...
Ini ler dia tukang buat inai, namanya halamak lupa arrr...I'm sory tapi kedai dia kat Plaza City One Jln Tar.. Nama kedainya kalau x silap la yea:SHREEYAASHA Hair & Beauty Herbal Centre.
Taaaraaa..itu dia inai di jari telah siap tunggu masa jer nak kering...nice
Pose dari bakal pengantin dan Arissa...
Hokey sekarang kaki plak yea...
Bersama adik pengantin perempuan..En. Boboy
Keluarga dari Melaka..Farah, Fatin, Nadia dan Hanif sedang menjamu selera...makan..makan..
Laaaa aikkk keluarga nie sibuk jer nak interframe gakkkkk...hahahahah..
Sedang di solek oleh mak andam..Auntie Midah..Eh!! btol ker nama mak andam tue erk??..Sehari seblom majlis mak andam nie sibuk dgn shooting di RTM, rancangan live bersama Zamzarina "Apa Kata Wanita"..Sib baik x arie ahad yea long klau x m.sue jer la yang tepek muka ko tue heheheh....
Hantaran dari pihak perempuan..Merah itu menawan....
Dia niekan memang x reti dok diam...Hadoyaiii dia minum kat pelamin plak daaaaaa.....
Orang kuat majlis..Si Hitam Manis Aleesya, Mak Long, Mak Lang dan Angah Boboy...
Mak Lang 'wit' my daughter Anom Suraya Roshidi
Heheheh..alahai makcik² nie pun sibuk gak nak interframe...
Orang kuat majlis Mak Long and Mak Ngah Anie...
Pihak pengantin lelaki datang dari Sg Petani Kedah..Halamak jiran cheq la nooo...
Debaran seorang lelaki...menunggu untuk di ijabkabulkan dengan chenta hati
Membaca taklik selepas sah acara ijabkabul...
Seri pengantin..Nurul Amira Lop Khairul Azman
Termeteri la ikatan sah sebagai pasangan suami isteri antara Ahmad Firdaus Hamid dan Nurul Amira Lop Khairul Azman pada 19 Disember 2010 jam 11 pagi. Doa dari M.sue semoga Mira akan menjadi isteri yang soleha, dan moga² rumahtangga yang dibina ini akan terus mekar, segar mewangi. Amin.

2 Komen Yang Terbaek:

Yan on December 22, 2010 at 12:32 AM said...

Salam Cik Sue,

bestkan majlis kawin ni. Leh kumpul sedara mara.


come pengantin.

Cik Sue on December 22, 2010 at 6:58 PM said...

salam Kak Yan,
Btol tue kak Yan, masa nie ler baru kita jumoa sume sedara. Seronok bukan maen lagi..Kengkadang lupa anak ngan laki (pasal masa nie lebeh part mengumpat... heheheheh

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei