Tuesday, December 28, 2010

Laa..UdAH Se-1 ker...♫♫

Posted by Cik Sue at 3:58 PM
Waduh-waduh bikin kpala aku pusing lagi gitu ghayanye. Enggak ada kerja lain rakanku Tanter BSB ini, sekarang lagi mau ngantar 'homework'. Yea, Tanter BSB lagi gitu kerajinan untuk menjawab soalan GA. Aduh!!! Hahahah..Sory terlebey sudah!. Balik dari bercuti bukak² blog jer dah menunggu homework dari teman tapi mesra BSB. Kali nie tajuk GA :Blog Teman Udah Setahun. Uiissk udah setahun ghopenye blog deme yea!! Same ler kite hehehe. Banyak benda yang kita belajar dari blog nie kan. Ada orang suka dan x kurang juga yang x suka ,tapi yang herannya x suka tapi baca jugak. Apa kes! Itu ler realitinya. Apa pun teman nak mengucapkan ribuan terima kasih ler pada http://sparklemaneh.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html serta selamat ulangtahun yang pertama dan terima kasih sekali lagi kerana sudi menganjurkan pertandingan ini. Selain memanjangkan tali siratulrahim dapat ler kita semua berkongsi pengalaman x gitu kengkawan. Pada my pren BSB harap² kali nie kita leh menang yea!! ^_^...

Ok..Tajuk GA nih...
Blog Teman Udah Setahun GA

Terma & Syarat :

1. Jadi follower? I fooolloow...
2. Buat satu entry utk GA nih..Bisa diatur buk..
3. Jgn lupa tampal gambar lilin kat atas tu dalam entry..kalo rajin,..buh la kat tepi blog korang...dah tempek pun..
4. Jgn lupa buh link url entry korang kat ruangan komen entry GA teman nih...senang teman nk chk penyertaan..wokey siap...
5. Sekiranye penyertaan kurang dari 5 orang..secara otomatiknye DIBATALKAN GA teman nih...Halamak!!! x ada can la nak menang tudung..uuisskk x bole jadi nie panggil sume blogger joint contest nie..
6. Jangan lupa TAG 3 orang kawan utk join GA nih & pesan dgn diaorg..buh nama korang utk jadi refferel diaorang...1) White House 2) Mem Besau 3)Cheq

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei