Friday, December 31, 2010

♥..Selamat Tahun Baru 2011..♥

Posted by Cik Sue at 10:42 AM


Salam pagi Jumaat untuk rakan² blogger serta pada pembaca blog ini. Kurang dari 12 jam lagi kita bakal meninggalkan 2010 yang penuh dengan 1001 mcm kenangan. Ada yang manis untuk dikenang tidak kurang jugak yang masam² manis, payau, kelat dan pahit, yea pelbagai rasa bersatu menjadi teladan dan sempadan kepada kita. Adakan kawan² semua telah memperbaharui azam. Adakah sepanjang tahun 2010 rakan² sume telah berjaya mencapai matlamat azam yang dibuat. Pada aku, azam tahun 2010 masih banyak yang x tercapai, tidak menepati piawaian yang telah diberikan hehehehe. So no more new azam. Just carry jer azam yang x tercapai dek akal tue. Ahaksss. Like international pasport, banyak pages lagi yang belum bercop, means for the next 365 days I have to work harder to achieve the target. uhuhuhuhu...Boleh ker??? Mesti boleh...Malaysia boleh!! InsyahAllah. Yang cemerlang pada tahun 2010 teruskan kecemerlangan anda. Kepada rakan² blogger, teruskan menghasilkan nukilan² untuk kita kongsi bersama². Dan ini adalah N3 pelabuh tirai aku untuk tahun 2010. Sekali lagi aku ingin mengucapkan "SELAMAT TAHUN BARU 2011" kepada semua pembaca, pengujung dan rakan² blogger yang singgah disini. Apa yang diharapkan semoga tahun 2011 bakal memberi sinar baru untuk kita semua serta berharap yang terbaik dalam hidup ini. Sayang uoll's sampai kita jumpa lagi pada tahun 2011. Adiosss senorita...♥♥♥...

7 Komen Yang Terbaek:

fazzlies on December 31, 2010 at 2:49 PM said...

salam kenal jugak cik sue..!!!

selamat tahun baru 2011 dan semoga murah rezeki pada tahun-tahun yang bakal mendatang nie k..!!!

nice to see you here..

fazzlies

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on December 31, 2010 at 5:56 PM said...

salam ciksue, azam tinggal nama jer lerrr.

Yan on December 31, 2010 at 11:57 PM said...

To tell u the truth, akak jarang berazam..heee.. Ikut rentak je..

pasal pernah beraszam kurus badan..emmm cam ne nak kurus.. tgk je lah kat sini...MAkan je..

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/12/kebab-yan-and-roti-pita-qis_7940.html

Alin on January 4, 2011 at 10:07 AM said...

selamat tahun baru...

Salam perkenalan..

Anonymous said...

[url=http://www.thomassabojewelleryy.co.uk/]thomas sabo[/url] xcbkl [url=http://www.abercrombieukka.co.uk/]abercrombie and fitch[/url] auoui [url=http://www.abercrombieukka.co.uk/]abercrombie uk[/url] rqsfh [url=http://www.thomassabojewelleryy.co.uk/]thomas sabo[/url] kuspe

Anonymous said...

[url=http://monclerfemmefr.org/]doudoune moncler[/url] dpnif [url=http://abercrombiefrancebuy.org/]abercrombie[/url] eqihh [url=http://uggfrancebuy.com/]bottes ugg[/url] goplk [url=http://burberryfemmefr.org/]burberry femme[/url] qhpmy

Anonymous said...

instant payday loans http://www.2applyforcash.com insikaxia [url=http://2applyforcash.com]payday loans online[/url] oberloalp same day payday loans online payday loans online On the one hand, using an agency may be the easier option, here you will have instant access to a know which ways to start in earning online.

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei