Thursday, December 9, 2010

Makan di Nando's

Posted by Cik Sue at 1:55 PM
Salam siaran Nyonya² , Mbak² yang pasti semuanya manis sekali gitu yeak. Waduh² lama bener aku tidak bersiaran di sini. Iyealah musim² coti sekolah nie banyak benda nak kena buat. Yang pasti hujung minggu asyik diisi dengan program kenduri, macam² kendurilah tapi apa yang pasti kenduri yang paling fofular kenduri kawen ler. Muka pun dah naik berminyak asyik dok makan nasik minyak jer. Adoyai badan pun dah macam dipam²..hehehehe. Kesian kat anak² boring, asyik makan nasik minyak jer hujung minggu. Sib baik lah arie Selasa lepas ada cuti tahun baru. So dapat la bawak anak² kuar makan. Hari tue kami decide nak makan Nando's. Memang sebelum nie x pernah coba pun kat Nando's nie cuma arie tue teringin plak nak coba. Ada kawan² kata ayam panggangnya sedap. Apa lagi kami sekeluarga pun terjah ler Nando di Atria Damansara Jaya. Jomm kita layanzzzzzzzzzz.............
Comeinyer....
Rase cam nak angkat bawak balik jer tempat sos nie...hehehehe
Nape plak tue Arissa? Sabar yea nak jap lagi ayam sampai....
Kak pun nak posing gak...
Esok dah besau nak bukak restoren mcm nie ar....
Permis bersih.....
Cantiknyer dekorasi di sini...


Ayor nie gegenye RM 18.00..adoyaiiiiiiii aku minum air berlian ker erk??...
Set yang di order..Lupa plak apa nama set nie tapi gegenyer kalu x silap aku ler 54.90 hengget..
costlow
Ayam panggang peri-peri chicken..buat aku perit-perit uhhuhuhu...
setakat sayur mcm nie aku pong bole buat arrrr...
Pinggan aku..uhuhuhuh licin
Pinggan Pak encik dpt 'A' bersih mcm Permis nie gak hehehehe
Senangnyer dalam hati, bila perut dah terisi...lalalalalalaaa
Elakkan pembaziran...hehehehe

Nando's oh Nando's...

3 Komen Yang Terbaek:

LyNn HaMzAh on December 9, 2010 at 3:02 PM said...

lynn pernah gak makan kat nando nie...biasa2 jer...

Anonymous said...

untung jadi anak2 ciksue nie dapat rasa macam2 makanan

Cik Sue on December 9, 2010 at 5:34 PM said...

Lynn..
itu ler akak first time nak rase, a'a biasa jer..sedap lagi ayam golek pasar malam..hehehhe

Anonymous:
Sesekali bawak anak² makan luar, masa aku kekecik dulu x ada Nando's uhuhuhu...kalau ada aku dah ajak dah arwah mak aku gi makan kat nando's..Ahaksssss...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei