Tuesday, December 28, 2010

Award dari Kak Yan's

Posted by Cik Sue at 2:06 PM

1. Ucapan anda
Dah kompem ler nak ucapkan terima kasih, tochai² and thank you

2. Berikan 4 ciri lelaki / wanita idaman anda untuk dijadikan suami / isteri -
Kalau nak ikutkan nak yang mcm Park Yong Ha idak pun mcm Lee Jun Ki's ker dalam drama Hero tue hehehe..Tapi apa² pun aku menerima 'pak encik' seadanya diri dia, baik dan buruk.

3. Berikan 1 tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan anda -
Kepercayaan dan keikhlasan kami.

4. Pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta -
Pernah tapi booo layan ..Apakah motifnya klau ku layan..ahaksss

5.
Letakkan 10 link pilihan anda dan beritahu mereka bahawa mereka telah memenangi award ni -

  1. Fad - Be simple Beb
  2. Cik Rien - White House
  3. Sheila - Mem Besau
  4. Aida - luvelymummy
  5. Zurina - Zurinashapie
  6. Izmee - Compirasy layan bluesz
  7. Ieta - the heart of my life
  8. ida - ainadecopage
  9. Ina - Cheq mai Kolumpoq
  10. Iza - Yong SS
kepada kengkawan sudi² ler mengambil tag nie yeaaaa...Sekian sayang uolls muah..muah..

3 Komen Yang Terbaek:

Yan on December 28, 2010 at 3:10 PM said...

Thanks sudi amik ye..

Cik Sue on December 28, 2010 at 3:57 PM said...

yea..yea kak Yan seribu kali sue sudi sangat..hehehe

EL MARIACHI on December 28, 2010 at 5:08 PM said...

aku pun kena...jangan lupa masuk CONTEST aku ada hadiah menanti...hahahaha...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei