Friday, December 10, 2010

Contest Si manjaku comei

Posted by Cik Sue at 4:31 PM
Salam rakan blogger yang cantik manis. Haiiiya homework again lor!!!. BSB bagi homework lagi kali nie contest "Si Manjaku Comei". Waduhh² jenuh ler aku nie menggorek lemari nak mencarik gambor yang TERpaling comei yang aku rase ler. Hehehehe..Hopefully bole menang. Kalau menang open table wit BSB ler yea...Anyway aku nak say thank's to: http://julianamirul.blogspost.com yang telah menganjurkan contest "si manjaku comei".
Kali ini contest "Si Manjaku comel"...Dan aku rasa ini ler si manjaku yang comel bercita² nak jadi awan Dania. Uhuhuhu dasyat tue!!! "Abang boboy!! atek picam topi polissshhh nie nak ambik gambo mama nak joint contest si manjaku comel. Kalau atek menang atek banja abang boboy aiskim okey.."hahaha

syarat-syarat sangat mudah...
1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. (dah follow daaa)

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw): Ini blog aku yang punya "hidupkenaslamber"

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib): gambor ini ler yang aku rase paling menarik huahuahua..

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)ok dah siap

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...ok dah

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....
udah dia jer yang paling kecik...4 taun daaa

7. tag rakan2 anda 5 org...i tag kat aku dengan berbesar hati ingin meng'tag' kepada rakan² blogger yg sudi nak joint ini contest...

8. Juri adalah hubbyku dan ibuku okeh...owh!! baguih nooo save budget...hehehe

4 Komen Yang Terbaek:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on December 10, 2010 at 6:52 PM said...

Baru masuk 2 contest nak berangan nak menang. Org lain tue dah berpuluh2 masuk contest pun tak manang gak?...haaahhhaaa aku pun sama tak menang lagi.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on December 11, 2010 at 7:51 PM said...

salam ciksue, sepeninggalan aku tolong tengok2 komputer aku tueee takut nanti dibawa lagi dek tikus mondok.

Cik Sue on December 14, 2010 at 8:23 AM said...

BSB..
Apa lo pk aku nie jaga ker????...Tapi
Aku rase elok ler kalau tikus mondok tue bawak lari pc ko..Pasal ape ko bukan wat keje asyik dok meng'update' blog jer..heheheh jgn mare aaaa..

Yan on December 15, 2010 at 4:22 PM said...

Yeahhh!!! akak dah menang 2 kali tau.. Rezeki kan.. Nak wat cam ne.. APa 2 pun Good Luck to both of u..

BSB nak p mane?

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei