Saturday, March 6, 2010

Guruku kawanku

Posted by Cik Sue at 2:59 PM
Cheq and ZZ
Aku x sempat nak ambik gambar masak paprik ayamku kerana anak2 dah x sabau nak makan uhuhuhuh....So disebabkan aku x sempat nak snap gambar paprik ayam aku, so aku upload ler gambar 2 orang guru masakan aku nie. Hehehehe..Dema nie ler yg banyak mengajor aku tentang masakan...Nak harapkan JPB alamatnyer hancuss aku..ahaksss (jgn mara JPB). Cheq mmg terkenal ngan masakan murtabak maggie. Rasanyer hanya Cheq sorang jer yang terror wat murtabak maggie nie. Klau orang lain wat x best, x sama cam Cheq wat.heheheheh..Aku lom try lagi murtabak maggie cheq nie. Tengok ler esok lusa klau aku rajin hahahah..lagi satu Cheq nie terror masak asam..Waahh!! Mmg best Cheq masak asam aku pun x leh nak lawan. Aku dah try buat tp x menjadi sangat. 'try in error'...X per jgn sesekali berputus asa..Usaha tangga kejayaan..Apa2 pun aku nak ucapkan terima kasih pada kawan2 aku yg x jemu2 mengajar aku pelbagai masakan. Ada yang aku dah bole wat ada yang hampeehhh!!! heheehhe.... Selalunya klau aku nak masak, aku mesti refer kat dorang camner nak wat. Maklumla aku nie ibarat baby yang baru nak bertatih lain la dorang dah lama berlari. Tapi aku bangga punya kawan2 mcm mereka yang x lokek ilmu. Setiap apa yang kami tahu pasti kami kongsi bersama....THANK YOU, TO BEING MY FRIENDZ: IZA, INA (CHEQ) & FAD..

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei