Tuesday, March 2, 2010

Tagging From Yani & Izmee

Posted by Cik Sue at 8:59 AM
Sila jawab tanpa berpikir panjang okeh!

1. Bekas kekasih saya – Jose Mourinho...

2. Saya sedang mendengar – Miss Jebat membebel

3. Mungkin saya patut – Balik rumah sambung tido hehehe

4. Saya suka – berangan ngan Fad...

5. Sahabat-sahabat saya – Orang2 yg penting dalam hidup saya

6. Saya tak tahan – kes penderaan terhadap kanak-kanak , tentunya handbags dan bajuuu..ahaksssss

7. Saya kehilangan – mak dan kakak saya pada tahun yang sama selang sebulan jer uwaaaa...
.
8. Ramai yang berkata – camner sejak pindah rumah nie...??? wokeyyy

9. Cinta itu adalah – sesuatu yang menakjudkan...

10. Di suatu tempat, seseorang sedang – korek lubang hidungnyer...uweeekkkk

11. Saya akan cuba – menjadi orang....hahhahahaha bukan antu aaaaa...

12. Perkataan SELAMANYA membawa maksud - together-gether...

13. Telefon bimbit saya – Nokia N81...

14. Bila saya terjaga – ucap syukran kepadaNYA and pk nak buat breakfeast aper ek!!...

15. Saya paling meluat – talam 2 muka and gedik's...hehehe

16. Pesta/parti adalah – ntah ler x pernah terpk aper benda tue ek....

17. Haiwan yang paling comel pernah saya temui – kucing parsi c nad...

18. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah – time belajar ler...

19. Hari ini – selasa...

20. Malam ini saya akan – sambung mengemas rumah ....

21. Esok pula saya akan – buat keje cam biase...

22. Saya betul-betul inginkan – duit yg banyak hahahahah...

23. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini - x sempat tengok cermin pagi td hahahahaha...

24. Pusat membeli-belah atau arked permainan – shoppinggggg...

25. Makanan Barat atau Jepun? – makan barat...

26. Bilik yang terang atau gelap? – yg separuh,tgh2 blh tak?...

27. Makanan segera adalah – yg dah sedia ada utk dimakan....

28. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang – assalamualaikum..i love u...kat hubby aku ler...heheheh

29. Lepas ini saya akan – pk lunch nak makan aper kat secret recipe...ahakssss

30. Siapa yang anda ingin tag - kawan2 blogger yg tengah ngantooookkkkkkk sila jawap tag nie kay.....

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei