Friday, April 15, 2011

Aku nak buat tapi.....

Posted by Cik Sue at 9:55 AM
Assalammualaikum rakan blogger semua. Jumaat dah sampai... Sepanjang minggu ini tiada aktiviti menarik pun sebabnya hari asyik hujan memanjang . Apa lah aku nie hujan salah panas pun salah uhuhuh..Bukan x mensyukuri rahmat dariNya. Adat manusia mana ada yang sempurna kan. Tahu nak senang jer hehehe. Kalau nak diikutkan hati nie, macam² nak buat. Nak buat itulah, inilah tapi sudahnya aku jadi sama macam Garfield tue haa "I can..but I won't"...Dalam kata lainnya aku Malas...Hahahha ek eleh!! poyosss tullah.. uhuhuhuh. Cakap jer lah malas senang cite. Bertambah malas + sedih bila dapat tahu rumah my sis kat Kg Baru kena tsunami (actually bkn tsunami but tanah jerlus) tadi. Sangat teruk kesian kat dorang , Aduh!! nantilah aku update that story...Buat masa nie aku memang x nak story cite nie. Lagi pun pihak polis tak bagi kebenaran untuk masuk dalam kawasan umah tue. Bahaya. Sedih sangat kerana umah my sis antara yang rosak teruk akibat tsunami tue actually dah lama dorang dok kat situ x pernah plak ada kejadian apa² sebelum nie. Betullah kat pepatah 'malang tidak berbau'. Uhuhuhuhu....oklah aku nak cau dulu, nak pi tolong my sis apa yang patut at least dengan kehadiran aku mungkin memberi sedikit semangat pada dia..Nanti kita jumpa lagi yea, sayang uollz...♥♥♥...

5 Komen Yang Terbaek:

Yan on April 15, 2011 at 11:41 AM said...

Kampung Baru mana ni CIk Sue.. KL?

Cik Sue on April 15, 2011 at 11:52 AM said...

A'ah kak, kat jln Mahadi...belah belakang..Agaknya dah byk pembangunan disekitar jadi ada pergerakkan tanah tue yg jadi tanah jerlus.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on April 15, 2011 at 2:04 PM said...

diaorg saja jer tueee...dah tahu lama dah nak jadi tanah jerlus tapi diaorg biarkan...sbb org kg baru susah sangat nak keluar dr sana.so lepas nie kerajaan akan ckp org kg baru kena pindah...haaahaaa kayooo makcik kayoooo

ieda on April 15, 2011 at 3:39 PM said...

kenapa akak tgk entry nie kuar gambar jer dik .. ke internet akak ni mengong !

Cik Sue on April 15, 2011 at 3:48 PM said...

BSB....
Hahahah...kalau cam tue "makcik kayoooo"...Pandai jer la ko nie BSB ko tahu x itu tanah tumpah darah pak encik...

Kak ieda...
Ntah la kak, saya pun bkn pandai sgt pasal2 IT nie...mengong gak heheheh

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei