Wednesday, April 20, 2011

Donuts

Posted by Cik Sue at 4:13 PM
Assalammualaikum & Selamat petang rakan² blogger yang cantik manis lagi menawan. Petang nie hujan tersangatlah lebatnya mata cik Senah pun dah suam² layu nie. Line tenet pulak dah macam chips more sekejap ada sekejap tak adooo alahai. Tetibakan tekak cik Senah nie terasa macam nak makan donut, kena pulak ngan hot chocolate yummy...yummy nak² sesejuk nie pewot cik Senah pun mula la buat konsert dangdut + jazz + sentimetal -balada = rock kapak. heheheh, Donut apa yang best erk!! Big Apple Donuts, J.Co Donuts, Dunkin Donuts and what ever laaaa. Tak kiralah donut apa pun janji donut bukan pau yeaaaa!!! heheheh. Alahai sodapnyer udah meleleh ayor liur cik Senah nie. Jom singgah jap tengok pic my charlies Angles pi pekena donuts....
Smiley donut...Comeiiiii
Kak Ngah punya yea...Bukan x nak ajak mama tapi memang sengaja x nak ajak ponggg!!!
Charlies Angles Cik Senah..Sorry mama we all makan dulu yeaa. Bikin panaazz!!Terbaaaaeeeekkkkk sssiiiiiihhhhhhhhhh....
Atek nape mulut tue dah mcm mulut kak nita jerrrr....ahaksss
Hot Chocolate..best..best...
Cappuccino untuk Si Anom
Oh!! kome bertige pi makan donut x ajak teman yea!!! Amboi..Amboi..Amboi bukan main fun lagi kome yea!!! Tarak apaaaa, hujan emas di negeri orang hujan batu di negeri sendiri, esok lusa mama pi beli...Jap² aku x paham bab nie, apa kena mengena pantun tue ngan pi makan donuts yea!! C0nfuse pulak kepala aku nie... hahahaha...Apa² pun janji korang ghumbira anak² ku sayang....Sayang uollz...♥♥♥...

11 Komen Yang Terbaek:

atIEsAyAnGkAmU on April 20, 2011 at 5:49 PM said...

assalam akak..

hyeppp sedap nampok donut2 itew..nk satuuuu!!

"sabo2 mak yong..."dalam hati berkata2..

hehehe...

Yan on April 20, 2011 at 5:58 PM said...

sian kat mama dia kena tinggai yee.. Akak suka Big Apple. Soft je..

Cik Sue on April 20, 2011 at 6:49 PM said...

atieee...
Nak makan baik makan skrg esok dlm pantang 44 hari x leh makan donut nie...

Kak Yan..
2 la bole deme tinggalkan mamanyer btol laaa anak2 saya nie...Btul tue kak big apple yg sedap..DD nie cam keras ckit..

gemot on April 20, 2011 at 7:42 PM said...

cedapnye donat2 tu..hehe..
comel la ank2 cik sue..=)

farraain on April 20, 2011 at 9:36 PM said...

perghh...hot chocolate tuh!!..shedappnyee...waaa..winduu dunkin donutss!

Cik Sue on April 21, 2011 at 8:10 AM said...

Gemot...
mmg cedap donuts tue...buat akak meleleh air liuq depa tinggeikan mamanya....uhuhuhu. Terima kasih gemot..Gemot pun cumeii gak hehehe

Farrain...
Jom pi pekena donuts...heheheh

HAJAR AZMAN :| on April 21, 2011 at 12:40 PM said...

lama dah tak mkn dunkin donut. sbb selalu mkn big apple je.

hehe. tapi rasanya big apple lagi sdp kan?

Cik Sue on April 21, 2011 at 1:09 PM said...

Hajar Azman...
A'a..Big apple lagi best..gebuzzz jer dd nie cam keras skit...

nelly on April 21, 2011 at 1:37 PM said...

Nyum2

ieda on April 21, 2011 at 3:13 PM said...

sedapnyaaa donut2 tuu .. uishhh dah lama jugak akak x makan big apple mahupun donkin donuts nie huhuhuh

Cik Sue on April 22, 2011 at 8:52 AM said...

Nelly...
yumm...yummy..heheheh

Kak Ieda...
big apple laaa best dd kurang tapi kalau dah x ada layanzzz la gak hehehe

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei