Wednesday, April 6, 2011

Contest lagi...

Posted by Cik Sue at 1:32 PM


Assalamualaikum rakan² blogger semua. Hari ini kena tag contest dari rakan blogger yang tegar saper lagi BSB daaah. Dia nie memang ghajin bebenor joint contest dan dah menang 16 kali...Opppss!! Bukan erk! dah tue brapa kali yea! Hahahaha, tapi yang pasti dia udah menang beberapa kali la. Aku??? X adooo pun uhuhuh...! Thanks to mummyhaza yang buat contest nie sempena ulang tahun baby tomato pada 4/4/2011..Selamat ulang tahun baby tomato ♥♥♥ ....
Korek punya korek aku jumpa ler this pic..Uniknya tido aksi yang sama, cam Tom and Jerry jer aku tengok deme 2 beranak nie. Syoknyer titun sampai x sedar hari dah tinggi yea yeopp hahhaha. Thanks again to my BFF - BSB yang tag contest nie. So apa lagi jom ghegamai kita joint contest nie..meriahhhh kan hari anda!!!
http://mummyhazasukacontest.blogspot.com/2011/03/contest-mummyhaza-ayah-anak.html

1 Komen Yang Terbaek:

εïз mummyHaza εïз on April 15, 2011 at 11:04 AM said...

datang amik gambar cik sue.. good luck yek...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei