Friday, April 8, 2011

Kek Pisang

Posted by Cik Sue at 2:07 PM
Assalammualaikum semua, bersiaran sekali lagi. Waka²!!! Diam x diam dah sampai hari segala penghulu. Apa aktiviti rakan² blogger hujung minggu nie. Wah!! Macam² ada, apa nak pi taman bawak anak² main badminton, bagus baik untuk kesihatan, Oh! nak pi jalan² carik makan jangan lupa hupdek nanti yea hehehe, Apa die!! nak pi tengok wayang cite ...dalam botol, alohaaa..hahahaha x kisah la apapun asalkan kita semua berghumbira bersama insan² tersayang. Ek eleh asyik tanya orang jer yang dia tue buat apa hujung minggu nie. Ahaksss!! Mak lum ada perancangan lagi nyah oi, cuma cam terpk nak mem'baking' (ooppss boleh ker ayat itu digunakan erk!!). Kali ni nak buat kek pisang plak selepas projek apam dot². Minggu lepas dah buat ngan mentor, memang cantik gebussss saja naiknye. Atenya suke bebenor atie awokk nie. Tapi punya ler hampa bila awokk buat sendiri idak pulak menjadi gebuz cam mentor wat arie tue! Apa ker hel la pulak cik bedah punya x menjadi, hadoyaii. Nampak macam simple tapiii. Nie mesti mentor turunkan ilmu x abis. Kedekut ilmu yea, x baik kedekut ilmu x bahagia dunia akhirat nanti!! hehehehehe...Moooh kita layan pic kek pisang minggu lepas, harap kali ini menjadi laaaa. Kepada kengkawan :Cheq, Iza, BSB and Mem Besau harap sabo menanti yea...Zaaaazzz.......
Ini versi minggu lepas, harap minggu nie lagi gebusss, cantik, menarik ko memang the boom!!Gebuzz cam mentor gak...Ahaksssss..
Guna 7 biji pisang montel dapat 14-15 biji dalam cup yang sederhana besar, tapi kalau guna acuanan lompang dapat dalam 55 biji..berbaloi²....Jom kita pi minum petang sesama.. ♥♥♥.. ahaks.

3 Komen Yang Terbaek:

aZuMaya on April 8, 2011 at 7:16 PM said...

oooh mengumpat aku tak turun ilmu yea..tu pasai lerr apom mu tak jadi..len kali jgn derhaka pada mentor...ko protege ajerr..fees pun tak bayau tau...kepada bloggers semua jgn lerr terkejut baca komeng saya nie...teman dgn cik sue..mmg ghuper nie kalau bercerita...kita bako kita bako kita bako.....ambik ko

Cik Sue on April 8, 2011 at 7:34 PM said...

heheheh...fees kira F.O.C laaaa cam x biasa plak..nanti kang aku kira sume baru hang taw..last2 kontra jer wakaakakakak...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on April 10, 2011 at 6:42 PM said...

ciksue, kek pisang aku dah jadi cuma lembab jer sikit..tapi ok lerr

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei