Monday, October 25, 2010

Aktiviti hujung minggu

Posted by Cik Sue at 11:41 AM
Salam isnin rakan blogger yg cantik manis. Tetiba jer angin nak meng'hupdek' blog datang bertamu..Ahaksss. Kalau katakan malas memang malas betul dah kalau di katakan rajin sampai x cukup tangan plak nak hupdek adoyai. Hari nie aku just nak cite aktiviti hujung minggu, selain bawak anak² gi swimming sempat gak aku gi kenduri 'Haji' kakak saudara sepupu sepapat aku di Bangi. Iyealah orang dah jemputkan kena le kita meraikan. Alhamdulillah dah sampai seru Cikgu Azizah Abd Aziz dan suami. Lagi satu cikgu nie dulu meropakan guru tuition aku masa aku form 5 uhuuhuuh...Alah dulu cikgu nie jiran kat rumah aku masa kat kampung. Masa tu dia lom kawen lagi baru grad dari Uni. Kiranya aku nie first student yg ambik tuition ngan dia ler, tapi aku tuition free jer dah kata sedara kan.hehehehe...'what ever' laaa. So hari sabtu lepas aku & family pon terjah ler umah kakak saudara aku nie. Alhamdulillah ramai yg datang meraikan cikgu zizah & suaminya, abg Munir. Selain saudara mara terdekat, rakan taulan, jiran tetangga turut meraikan pasangan ini anak² didik beliau. Ramai tue..Ate kata cikgukan.!! Di sebabkan aku agak sibuk..hehehe (sibuk borak nyerrrr) jadi x banyak le pic yg sempat aku rakamkan, pic cikgu Azizah & abg Munir pun x sempat nak snap uhuhuhuhu...After kenduri aku sempat lagi ke..ke mana yea??!!...Jom kita layan pic dolu hockey...zazzzzzzz...
kediaman cikgu Azizah Abd Aziz & suami (tudung coklat tue ler cikgu Zizah..)
Hidangan tengahari yg disediakan..
Alliya 'wit' mak encik sedang menjamu selera...

After kenduri aku sempat terjah ke Sogo hehehehe..Shopping Complex yg paling ngetop' kat Jln Tar la mana lagi..hehehehehe. Sogo bukan aje jadi pilihan aku malahan kawan² aku yg lain pun suka ke sini mcm Cheq, Eza and Acik Yien. Akceli aku cuma nak cuci² mato jer kebetulan memang ada sale, tapi kan dah namanye pompuan..Pompuan ngan shopping mana boleh dipisahkan, jadi aku 'TER'amatlah berkenan ngan sepatu ini sememangnya jenama ini antara pilihan aku, apa lagi kenalah pak encik gores dan menang....hehehehe..ampun ya pak encik heheheh. Adoyaiiii..hehehehe..
alah² comeynyer...huhuhuh perasan sungguhhhh..ada aku kisah!! x kisah pun..

..p/s..BSB aku mintak maap yea x sempat nak snap pic Sogo sale, tahap meroyan!!..Next time lah yea ...

3 Komen Yang Terbaek:

mama qistina on October 27, 2010 at 10:16 AM said...

wah penuhnya aktiviti hujung minggu yerr..kasut tu memang comel ...iela kalau hari minggu tak masuk kl tu sesakkkk....

Cik Sue on October 27, 2010 at 2:35 PM said...

2 la dia eila byk btol aktiviti hujung minggu..Kl eila mmg selalu sesak..x bbernafas jadinyer...

Niezan on October 31, 2010 at 4:16 PM said...

best2 ciksue.. niza pon minat collect kasuittt kasuitt.. ni hehehhehe

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei