Thursday, October 14, 2010

Setelah Sebulan

Posted by Cik Sue at 2:11 PM
Salam Gangz. Sepanjang syawal nie aku memang gantung periuk belanga abis. Sib baik ler syawal cuma sebulan jer yea, dibuatnya syawal sampai 2-3 bulan x ker kes naya jadinye adusssss!!!...Dan setelah sebulan dapur aku x berasap maka ini ler menu pertama buat family aku. Sesangat la 'happy'nya anak² sebab dah lama x jamah masakan mama. Walaupun simple tapi tetap menyelerakan heheheheh...So jom kita layan menu aku kat bawah nie..Tapi yang pastinye x ade sambal sotong menjerit..Eh sambal belacan!!!..Oppsss ayam terpercik ,yea kengkawan..no..no..no..
Dah siap jom kita makan dulu....Persembahan kena menarik walau rasenye... hehehehe
Sayur: kobis goreng..
Sambal sotong...aduhhhhh merahnye Mak Ngah..tapi x menjerit ponggg
Salad simple..yummy..yummy
Kak Ngah siap tunjuk peace lagi...
cedapnyerr maaa...
Jemput makan kengkawan...love u'oll's sampai kita jumpa lagi...adiosss..♥♥♥...

2 Komen Yang Terbaek:

Anonymous said...

ALOOOO..menu masakan pn ada nama.. ckp jerlah nak tiru... mak tak kesahhh hay...!!!! apelah sgt berkongsi idea.. mak tau aper@ yg mak buat mesti meletoopppzzz.. ooopssss.. terpercik plakss... ahhhaaa...haaaaa..

Vogue da'vas group.

ciksue said...

atoiiii i...deme nie lagi..isk..isk..isk..

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei