Thursday, October 14, 2010

~Exchange Give M.J~

Posted by Cik Sue at 2:43 PM
~Kueh teow Miss Jebat~

Salam kengkawan, N3 kali nie nak cite tentang E.G (exchange give) makanan hehehhe, biasanya orang E.G barangan tapi lain kes plak ngan aku nie erk...Ate ini jer yang termampu uhuhuhuh...E.G nie antara aku ngan my friend round table..Kueh teow nie dari Miss Jebat. Walaaaa nampak sedapkan..Almaklumla dia nie dah bertaraf chef, kalau nak di bandingkan dengan aku nie jauh periuk dari dapur ler hehehehe...Aku bagi kat Miss Jebat nasi impit (sorry ler lupa nak snap gambor).. ngan kuah kacang just nak suroh dia rase first time aku coba buat kuah kacang sendiri tue...Selalunya aku taw makan jer hehhehe maklumla 10 tahun guna maid kali nie kena ler wat sendiri maid dah x ada...uhuhuhuh. Tue la dulu taw order jer nak makan ape. Rasenye percubaan pertama aku tidaklah mengecewakan sangat walaupun mendapat kritikan hebat uhuhuhuhu...At least aku berusaha untuk mencobakan....Ada aku kisah!!! heheheh. Aku terima segala kritikkan tue dengan hati yang terbuka. Insyahallah aku akan keep in try and try and try until aku berpuas hati..Tapi bila erk??? heheheheh...
Apapun terima kasih kepada Miss Jebat yg sudi mengomen dengan setulus hati heheheh..Nanti lain taun aku coba lagi yea..Lain taun, bila tue erk.???..Sampai seru bila aku nak wat lagi ler heheheh..Sampai jumpa lagi...sayang u olls...adiosss...♥♥♥...

...p/s...Nie bukan aku kata yea..Tapi dari adik sayang Miss Jebat aaa...
First - Eza said mana ada orang goreng kueh teow letak sawi and sotong rasenye sikit menghampakan..uhuhuhuh
2nd - Cheq said..walaaaaa haraaaammmm x pedasssss, kueh teow hancuq..x menyelerakan langsung..Lain kali taruk taugeh yea akak sayang no sawi..Cheq x makan sawi panaiz noooo....
Tapi apa pun rendang Bali ko memang the best x boleh lawan, BSB pun kalah..heheheheh..Jgn mara yea Miss Jebat ini satu kritikan membina...Lain kali confirm kueh teow ko best...wakakaka...

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei