Friday, October 15, 2010

Dinner at Mc'D

Posted by Cik Sue at 4:33 PM
Salam kengkawan n3 kali nie just nak share my dinner last night at mc'd bukan apa dah lama sangat rasanye x gi makan fast food. Tetiba malam tadi nak jadi 'omputeh' celup plak wakakakaa. Senenornya anak² memang dah lama ajak gi makan fast food, maklumla sebulan cuti makan fast food selalunya kami makan KFC. Memang pun semalam Charlie's Angels ajak gi makan KFC kat dot..dot..dot..mula aku okey jer tetiba aku teringat plak insiden world cup arie tue terus mak reject ahakkksss..Kan ker mak dah cakap 8 taun x mau jejak kaki kat KFC situ uhuhuhuh..So mak pun decide makan mc'd dekat opis mak jer lagipun arie dah malam..hehehehe, bukan maen happy lagi Charlie's Angels aku janji fast food, deme ckp "ada aku kisah..!!!! uhuhuhu btol la bebudak sekarang nie lebey 'gedevan' dari kita dolu² kan..kan..kan jom kita zazzzzz....
our dinner last night
happynye Charlie's Angels Pak Encik ...
Burger Pak Encik - pedasssssssss tue
1st Charlie's Angels...Anom Suraya excuse me mama posing dulu yeaaa, uhuhuhu
2nd Charlie's Angels - Alliya Sofea, ok x pose mcm nie...poyoooo
Dia nie bukan nak makan sangat pun sebuk nak mainan jer..dapat mainan makan pun lupa uhuhuhuh.....

Cukup ler sampai kat sini jer yea kengkawan, sayang U oll's sampai kita jumpa lagi dilain n3 yeaaaa...Adiosss...♥♥♥

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei