Sunday, October 17, 2010

Jalan Pasar

Posted by Cik Sue at 8:48 PM
Salam teman² blogger yg mesra, n3 kali ini nak cite Jalan Pasar. Kawasan nie kan ker memang fofular ngan barang² pelik. Dipendekkan cite, yang kita x pernah jumpa pon boleh jumpa kat sini. Orang² kat sini pon pelik jugak mcm² ghaye ada. Kalau jalan sorang² memang menakutkan uhuhuhuhu....Aku pun arie tue pasai pak encik sibuk nak carik wayar ntah ker apa benda nye, kalau aku idok ler aku gi ke situ minta ampun buk!!..Sangat menakutkan tapi teruja jugak hehehehe 'what ever' la . Mcm² adaa..Jom kita layanzzzz pix yg sempat aku rakamkan....layaaaaaaanzzzz...Kebanyakkan kedai kat sini ialah kedai alat² elektronik sebut jer nak apa sume adaaaa dan gegenye pun murah...
Sebahagian pengunjung Jalan Pasar pelbagai kaum...One Malaysia..
Pelbagai ragam para peniaga..tengok tue btol x..mcm² ada pilih jer la..
Nie plak persembahan ulaq..Uuuiissskkk jgn dekat bahaya..Kengkawan jgn plak ada hati nak tiru ghaye nie yea!!!!...
Eh nie apa hal plak nie???...Persembahan silap mata ker??? jom kita terjah...

Hahahah..Fuyooo cabut gigi, tgk tue rilex jer x guna bius pong..ada saper berani mau cuba..Rasenye deme bukan org Malaysia..sebabnya rakyat Malaysia sume bertamadun....uhuhuhuhu..Jgn ada niat nak mencuba yea..Sangat bahaya peralatan yg digunakan tidak menjamin kebersihan langsung..eeeee...tolong laaaa 'what ever'...
Mak aaiiikkk tengok tue mcm² deme berniaga adussss hai ...belakang kete pun bole, uhuhuhu
Beli..beli..jam mulahhhh...jam mullaaahh...mali..mali..heheheh..
pandangan sisi Jalan Pasar...
Buah²an pun adaaaaa...Tapi idak ler murah pongggg....
Pak encik sedang sibuk memilih buah..Sib baik amoi tue x cun..hehehehe...

Itu ler sebahagian warna-warni di Jalan Pasar, kebanyakkan perniaga kat Jalan Pasar nie bukanlah warga tempatan. Mereka juga agak kasar uhuhuhu...Rasenyer ramai warga Cina, tue pasal la cabut gigi relax jer darah menyembur kuar pun masih maintain senyum dan ada gak muka yang alah² pecah umah isk..isk..isk...Apalah sengalnyer deme nie erk..Agaknya negara deme x ada pelajaran SIVIK...uhuhuhuhu...Kepada teman² blogger yg sudi singgah terima kasih yea dan selamat menjamu mata di Jalan Pasar Pudu..Sayang U oll's, sampai kita jumpa dilain N3...Adios...♥♥♥...

3 Komen Yang Terbaek:

zarina on October 17, 2010 at 11:22 PM said...

jalan pasar tu kat mana ek?

Cik Sue on October 18, 2010 at 8:31 AM said...

salam zarina

Jalan Pasar tue kat PUDU..selalu dgr org ckp pasar pudu murahhh..itu ler tempatnya. :-)

Anonymous said...

Fitnah la blogger ni...peniaga2 kt jalan pasar semua ramah mesra...nk masok meniaga pon dieorng xhalau...best meniaga besama otai2 jala. Pasr....saya penah jual head masaggerkt situ...best.

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei