Friday, October 8, 2010

Raya Lagi

Posted by Cik Sue at 5:31 PM
Salam kengkawan..Mood raya lagi nie. Kali nie kami beraya ke tkt 3 opis aku jer. Memang meriah deme punya open house kali nie klau dulu makan kat pantry tapi kali nie deme bagi makan kat hall ala² hotel gitu. Iyea la sape berani nak bangkang MD paling besor kat bawah tue Miss Jebat...Ada brani nak lawan...uhuhuhu..Tapi itu ler berkat seia sekata. Macam² hidang ada, dipendekkan cite mcm² adaaaaaa...Nanti korang baca ler sendrik menu² ♥ deme nie, nama jer dah dasyat tue blum lagi rasenye, sib baik x ada nama Durja Ningsu , kekasih kuseru klau x lagi haru heheheh. Tapi apa² pun korang memang kelas laaaa...Taun depan korang tunggu tkt 5 punya open house kali nie ♥ Cik Sue & Co.♥ nak wat lagi grand siap ada lampu kelam kelip korang adoooo...ooopppsss tercakap plak alamak nanti korang tiru idea aku..uhuhuh..Takpe² harap taun depan deme² udaaah lupa idea aku nie hehehehe, cuma korang kureng sikit dari segi persembahan coz x ada karaoke, kira²nya tkt 5 menang la bab nie (uhuhuhu nak menang gak)...So sorry yea kengkawan. Apa² pun aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada warga tkt 3 yang sudi menjemput kami. Terima kasih daun keladi esok² jemput la lagi...makanan yg sedap hidangan yang hebat...♥♥♥
Tetamu yg hadir memeriahkan majlis
Di sebalik tabir - mak pengantin sdg memberi arahan kepada para penangah..
oowwhh miss Vouge Da' Vas culas yea patut la mak pengantin hangin 1 badan..ahaksss
"piii depan sana sambut tetamu, yg dok tercegat kat sini wat per" sabo cik sabo..eheheh
Sebahagian orang kuat majlis...tue nampak pengantinnye baju itam, baju merah pengapit, baju pink plak mak andam..heheheh
(sesi tengah memenangkan pengantin maklum laa dadanya dap dup dap dup..)
Dah bacakan menu² dorang... itu jer yg sempat aku tepekkan kat sini klau nak diikutkan banyak lagi tapi cukup ler takat tue jer yea. Memang gilerrr but fantastic...Seriusly sume makanannya sedap² marvellessss...

8 Komen Yang Terbaek:

Yan on October 8, 2010 at 7:31 PM said...

Cik SUe oiii..dasat betul nama2 menunya...Yang best Eh. sambal belacan

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on October 8, 2010 at 8:07 PM said...

Nasib baik BSB x ada...rugi2 sbb tak boleh tapau...heeheehee

zarina on October 9, 2010 at 8:24 AM said...

kelakar nama menu2 tu :)

Anonymous said...

setakat lampu kelap kelip tu pesen lame..sbb tu ktorg xnak letak.. old pesen tejukkknye... zaman onyang miss jebat dah ada dah lampu tu... ape barang lampu kelip2!!!!! Thn dpn kitaorg nak pakai lampu spot light.. soooo.. jgn tiruu ok...! KO ADO???!! Tema thn dpn dah ada dlm kepala... so tguuu... mesti korang x sabar nak nengok jamuan hari raye kitaorg...

CAYALAH 3rd FLOOR....


From: Vogue Da'Vas Group.

Anonymous said...

Asal diam seribu bahasa.... terkedu tak berkata2...
Diam tandanyer SETUJU... kuanggggg...kuangggg....kuanggg..


From:
Vogue Da' Vas Group

marinahunny on October 13, 2010 at 1:55 PM said...

hahahhaha menu nye klakar...buleh terpikir plak gtu..hahaha

i follow u too..

Cik Sue on October 14, 2010 at 2:11 PM said...

hoi Vouge Da'Vas korang dah terbabas ler..kami dah tempah lampu energy saver pasal cik zamri kata sape pakai lampu paling banyak nanti kena potong gaji..kuang..kuang..kuang
pegggiiiii dah terbabas group nieee

hidup tkt 5...hidup Cik Sue & Co.

Anonymous said...

alaaa... manje nyer korang dgn En. Zamri... ala tomey-tomeyyyy...

ADA AKU KESAHHHH...!!!

Yang penting group vogue da' vas meletopssszzz.. opppsss... termeletops plak lampu enegy saving cap ayam korang...haaaa...haaaa

From:
Vogue Da'Vas Group

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei