Monday, October 25, 2010

Swimming

Posted by Cik Sue at 9:43 AM
Hai kawan² blogger yg mesra,(cam rancangan kanak² jer kan..) dah lama rasenye x hupdek lagi pun x ada cerite yg menarik untuk dikongsi bersama teman² blogger yang lain hehehehe. Cuma aktiviti hujung minggu bersama anak² jer. Kalau BSB bawak anak²nye jalan² di Sunway Pramid sambil makan aiskrim dan lunch 'wit' KFC, aku plak temankan anak² aku gi swimming alah x jauh mana pun kat umah jer sambil², ambil angin petang 'what ever' la hehehehe...Jom kita layan pix kat bawah nie...
..p/s..tiada nota pada gambar di atas kerana terdapat kesulitan....kita layan pix ajer ler

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei