Friday, October 1, 2010

Jamuan Raya

Posted by Cik Sue at 5:38 PM
Salam n3 arie nie nak cite pasal open house at my office, atenya posa sebulan maka raya pun sebulan hehehehe..Mcm² makanan ada dan seperti biasa nasi tomato & sate adalah menu utama selebihnya kami buat potluck so memasing carry ler menu sendiri. Department aku provide "lontong Cik Noor" famous at Sec 14 after lontong makcik. Nak masak kami nie bukan ler pakar bangat lagipun kami jemput sume staff kang ada plak mulut² laser, deme nie bukannya kira klau x sedap dia bagi depan² dari sakit hati baik kami ambik jalan selamat lagipun department aku ghamai lelaki so order lagi senang iyea dak cuci tangan jer, mula² ada gak ingat nak try trifle dari resepi yg Kak Yan bagi tapi takut le plak x menjadi ,udah ler first time nak try buat baik aku lupakan jer niat tue lain taun kita buat wokey ahakss.Seperti biasalah kena ler ada speech sikit dari our MD kan, after speech boleh le makan..Uiissskkk makan sampai lebam ahaksss. Sambil tue kami dok ler panggil bebudak dari tingkat lain mai meriah sikit makan ramai². My big bos pun apa lagi kuarkan ler DSLR, bermula la acara yang paling diminati oleh Cik Kiah group apa lagi jom posing klik..klik..klik..posing lagi klik..klik..klik..Perut dah penuh nie senyum pun rasa senget jer..Sat lagi kawan Cik Kiah pun jerit lagi kat bos. Bos pun klik..klik..klik..Lagi klik..klik..klik..Tapikan klik..klik..klik tang situ gak x ada tempat lain asyik sofa biru jer deme nie , apa dah x larat nak jln ker?? Sekejap aksi kiri pas tue tukar kanan la plak..Aduhai..Itu ler x kan aku nak gi khabor kat bos.."bos jom kita ghegamai pi taman belakang ambik gambor???"..Bior benor!!! Iiiskkkk idak ler. Poyo jer, bunyinya kan hehehehe...Apa² pun aku cukup seronok dapat meraikan lagi jamuan aidil fitri kali ini. Iyea la mana nak taw taun depan entah dapat ker tidak...uhuhuhuhu kepada kawan² yang sama² berganding tangan menjayakan jamuan ini terima kasih. U all memang best and sporting gilerrrr...So jom kita layanzzzzz gambor (sambungan cerita ini sila ke blog BSB plak..heheheh)....

Menu utama nasi tomato..
Sate provide by 'account payable'
Lontong provide by 'Credit Control'
Ada gak Yong tau foo dari Puan Nurol Asyikin
orang kuat majlis...jejaka idaman Arm and Xinan
MD tengah memberi speech- En Adi Satria and org² kuat UMES
My beloved Friend Cheq and Iza..Senyummmmm peace no war hehehe
My bos - En. Norman
BSB 'wit' sate..
Jemput makan jgn malu²
barisan ratu² di tingkat 5... ada yg tertinggal ker???..
Wajah² ceria perut yang dah kenyang senyummmmm...My colleague 5 floor UMES

..p/s..Pada Kak Zura and Iza jgn lupa cari lagu siap² untuk tahun depan. Kasi gegar tkt 5 ahaks..U oll's memang sporting bangat dehhhh!!!

2 Komen Yang Terbaek:

Yan on October 1, 2010 at 11:57 PM said...

Salam,

bestnya jamuan raya awak..banyak makanan yg sedap2 belaka..

Cik Sue on October 5, 2010 at 6:45 PM said...

iyea la kak Yan cuma sue frust ckit x dpt nak tunjuk skill wat trifle dari resepi akak tue..uhuhuuh dah beli bahan cuma x beli topping jer x jumpa..

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei