Sunday, October 17, 2010

Give Exchange

Posted by Cik Sue at 10:51 PM
Salam pagi isnin teman² blogger yang cantik manis. Harap hari ini lebih baik dari semalam. Pagi nie cik sue nak bukak story pasal G.E antara 3 org blogger yg syok sendiri..Wakakaka..Ada aku kisah..'What ever' la..Sebenornya udah lama teman blogger yg 2 org tue upload kisah G.E nie bak kata deme 2 org dah basi. First sekali tentu la yang sangat teruja saper lagi kalau bukan BSB laaaa..And second tentunya la White House a.k.a Acik Rien daaa. Aku tak kisah pon kalau deme 2 org tue khabor kat aku yang N3 aku nie dah basi..Ada aku kisah. Ate aku punya blog aku punya suka ler bila aku nak hupdek..'What ever'..hahahahah..Sory ler kawan aku ter'emo la plak. Akceli aku memang berniat nak upload cite pasal G.E nie.Tapi biarlah siap dipasang baru cun nak hupdek. Tak nak la display mcm tue jer kan..hehehehe. Baru minggu nie aku free, so aku pun apa lagi, ambik tukul & paku terus kung..kang..kung..kang sampai jiran sebelah pun ketuk dinding, alah dia bagi aku warning ler tue pasai apa hari minggu aku ketuk² dinding..Ek elek!..aku khabor kat dia..ada aku kisah!!! aku buat bodo jeeerr event masa aku gi buang sampah (kena lalu dpn umah dia) dia dok jeling sampai putih mata itamnyer..aku buat derk jer..Aku rela demi G.E ini...Waduhh yang benar yeah, besar pengorbanan aku demi G.E nie..hehehehe sampai bermasam muka ngan jiran tetangga. X ada maknanya nak gaduh, lepas 3 jam dah okey pasai apa aku bagi dia semangkuk mee goreng tanda maap dari aku tapi aku x habaq pun mee goreng tue tanda aku mintak maap..Aku sengih jer masa huluq mee tue dan dia pun sengih jer kira 0-0 ler kan..kan..kan..'what ever'. Aku nak mengucapkan ribuan terima kasih ler kerana kita ber3 telah berjaya menganjurkan 2 pertandingan yang syok sendiri, seblom nie kami ada buat pertandingan FM...Lepas nie apa plak plan deme erk...Kita caras dulu cite nie and jom kita layan gambor G.E dari teman blogger aku nie...zzaaazzzzzzzz
Seriously look gorgeous...Comey kan apron ni, dari Acik Rien. Aku gantung kat pintu masuk dapur..Iyea la x kan plak aku nak gantung kat pintu bilik ayoorrrr...Santikkk tueeee...Jgn Jeles yea Jebat and Diva meletus..KO ADO...X Adooooo uhuhuhuhu....
Frame gambor chef gumok nie pun dari 'WHITE HOUSE'..
Taaaraaaaa...Mak dah gantung daaaa...Diva meletus amacam cun x...KO ADO..X adooo uhuhuhu
G.E nie plak daripada BSB..Waaalaaaa santik kan..Jambagan bunga nie aku letak kat sebelah TV jer..Baru ler 'fresh look' ada bunga..Dalam hati ada taman wakakak.. 'what ever' la cik sue ooii..Jebat KO ADOOOO..Adooo..Ado kak Ratu nyerrrrr...Hehehehe..Ate ahkak sayangkan okey la tue...'what ever'..

Itu ler G.E daripada 2 teman blogger aku. Pas nie kami nak wat lagi G.E ada saper² nak joint x? Penyertaan terhad yea...heheheh..Gurau jer!!! Benda nie kami ber3 buat untuk suka² disamping memanjangkan tali siratulrahim antara blogger. Terima kasih kepada 2 org kawan blogger aku yang sabar menunggu n3 G.E nie..Sayang U oll's..jgn lupa next G.E. yea. Nanti aku plak akan jadi the first yg uplaod G.E tue plak (klau kerajinan aku dtg ler..hehehehe..) Sampai jumpa lagi dilain n3 muah..muah..muah..Adiooossss..♥♥♥...

1 Komen Yang Terbaek:

aZuMaya on October 18, 2010 at 11:26 PM said...

ermmm nanti aku interfrem pulak...apron aku...tunggguuuuuuuu

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei