Thursday, November 5, 2009

cITE HARI iNI

Posted by Cik Sue at 11:31 AM
Makan bebyk ckit Cheq bagi darah hang naiq...Khusyuknyer Eja menikmati makanan...Nape plak c Iza tuh dah x tahu lauk mana nak makan ker, fening laaaa????...(Eja,Cheq & Iza d'Brisik)

Beep..beep..beep..:-) Rasanyer arie nie mls nak masuk 'entry' ape2. Bukan aper cumarasa can nak rehatkan minda utk 2-3 arie, ingatkan nak masuk 'enrty' minggu dpn bole ler 'upload' byk cite ckit. Tapi pagi nie aku sudah bikin Cheq hangin satu badan. udah ler Cheq posa arie nie, lagi makcik bikin dia "hot"....heheheheheh. Citenyer camnie...Aku sudah buat matematik utk dia iaitu ..plus,minus, multiply and equal ngan seseorang... Cheq mmg dah lama berhangin ngan owang nie yg aku pun apalagi kasi ribut greg kat Cheq..Bukan aper sajer nak uji sama ada Cheq ni tahan ujian ker x bila posa...Mula2 Cheq ok layan jer aper aku ckp....Aku layan ler gak pas 2 dtg ler niat jahat aku nie...aku gi bagi tsunami kat Cheq aper lagi ombaq besaq mai..Terus dia kalih pandang...uuhuhuhuhuuh....hehehehhe suka tol aku myakat Cheq..Peeerrrggghhhhh manisnyer muka Cheq bila mare nooooo...Cam gula...sweeet bebenor...bukan gula pasir yea Cheq...Klau gula pasir nanti hang kena kencing maniq plak...heheheheh...jgn mara Cheq nanti jdi kelubi masammm....tapi aku tahu dia x leh nak mara lelama pd aku. Nape, hanya dia jer yg tahu nape dia x leh mara lelama ngan aku..(sombong ler plak aku nie ek)..hehehhehehe...Aper pun itulah asam garam kehidupan dlm opis aku....Di kesempatan nie aku nak mohon maap kat Cheq la coz selalu buat dia mara hehehehehe..nak bagi darah Cheq naik, coz selalu habaq kat kami darah dia rendah, klau mara2 selalu confirm darah Cheq leh naik kan..hehehehehheee..

1 Komen Yang Terbaek:

EL MARIACHI on November 5, 2009 at 2:19 PM said...

best gak kau punyer citer kengkawan se ofis...teruskan...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei