Thursday, November 5, 2009

Hujung Minggu

Posted by Cik Sue at 7:05 PM
Pagi2 lagi aku dah terima call dr hubby..Ape dia nak ek??? la salah ker klau suami sendiri call, bukannya aper hubby aku tue kalau x ader benda2 'urgent' jgn harap la dia nak call aku pagi2, selalunyer dia call dah dekat2 nak tengahari tanya aku dan breafeast and lunch kat mana, kiranyer 2 in 1 ler mcm nescafe @ milo ahaaaaks. Ooooo rupa2nyer 'nephew' aku call dia dr Pahang bagitahu nak dtg umah aku petang sabtu nie. Sejak aku pindah, umah aku lom lagi sunyi dari kunjungan sanak saudara setiap minggu pasti ader tetamu. Alhamdullilah...So minggu nie x leh nak kuar gi memana pasal dah ader tetamu nak mai...tak sampai 5 minit hubby aku call balik ckp 'nephew' aku yg kat Klang tue plak call nak buat besday party anak dia ptg sabtu kol 3 kat umah maknye...haaaaa mcm mana nie 'confuse' makcik. Fening gak memikirkan cara mcm mana nak menangani permasalahan ini (apala aku nie mcm pk masalah negara plak heheheh). So aku ngan hubby "decide" nak gi gak ke Klang org dah jemput x baik kita hampakan hasratnye lgpun hubby aku mmg rapat ngan sume 'nephew' aku. Dan aku pasti anak2 aku pun teruja nak gi besday party..hisshhh anak2 aku nie pun satu, mcm Paris Hilton plak suka bangat berparty...Masa aku kekecik dulu klau member jemput besday party mesti x nak gi punya, malu..ahaaaksss...Tapi bila di pk balik peredaran masa maka kita kena la terima yea x..Jgn nanti org ckp kita masih di takuk lama mcm Katak bawah tempurung...
Aku pun mintak hubby call 'nehpew' yg kat Pahang tue ckp jumpa jer d' umah mak encik Klang tapi hubby aku takut 'nehpew' aku sentap plak, nanti dia ingat aku x bagi dtg umah. Itu ler kelemahan hubby aku takut melukakan hati org lain. Akhirnya 'nephew' aku pun dpt call dari cousin dia jemput besday party anaknye. So settle 1 masalah. Aper2 kita tunggu jer la aku update cite hujung minggu nie...masak aper ek?????.....tungggggguuuuuuuuuu

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei