Friday, November 6, 2009

Cozy

Posted by Cik Sue at 4:03 PM
Enrty hari nie aku nak cite pasal aper ek yg pasti arie nie aku x nak cite pasai Cheq hehehhe (takut nanti darah dia naik so arie nie aku bagi Cheq relax....ahaks)...hehehehe...masa rehat tenghari tadi aku, fad, Iza, Cheq and princess gi makan kat cozy. Alah cozy restoren yg popular d' ampang park zaman2 retro dulu....Itupun kami ambil masa hampir 1/2 hari dok pk nak gi makan kat mana. Almaklumla udah 1/2 abad keje d' sec 14 dah naik muak asyik mkn d' kedai makcik siam..peah (mahal giler 2 tp tetap nak gi gak)...akak ayu...nasik ayam melaka..nasik ayam ipoh..sekali sekala nak tukar selero gak kan. So today we all decide makan kat cozy ....maka aku ngan fad di tugaskan mem'booking' tempat jd kami kena kuar awal la...sebenornyer kami nak ker bank dulu..cucuq duit tapi yg kuarnye resit jer...ceeehhhh hampaaaa :-( nasib baik ader saki baki duit gaji arie tue klau x kena pinjam duit fad ler gamaknya hehehhehe...rupa2nyer chq yg cousin aku bank in kat melaka tue dah tendang...laaaaaaa...
Sampai di cozy kami pun order la.C fad order fried rice with salt fish...wah bukan main lg member aku nie dia dok bayangkan ikan besaq kat tepi pinggan siap ckp ngan aku..."best tue cik sue ader ikan la nasik nie..." iyea la tue fad yg aku nie pun blur jer (pasal masa tuh tgh lapaqkan)...Aku plak order bandung fried rice with chicken..Iza mkn yee mee..princess plak set lunch..Cheq order sama ngan aku sajer la tue nak ikut akaakkkk hehehehe... x sampai 5 minit princess punya order sampai di ikuti Iza & fad..last sekali aku ngan Cheq. yg bestnyer masa fad punya order sampai dia bole tanya kat aku..."Eh! cik sue aku order nie ker tadi?" laaaa haiiiii rupa2nyer yg kawan aku order tue nasik goreng ikan masin jer . bunyinyer cam best bebenor .....cian kawan aku nasik goreng ikan masin pun x tahu( aku rasa bkn x tahu tp blur), tipah tertipuuuu....tapi sayangnye aku terlupa nak snap gambaq nak bagi U'r tengok rupa nasik goreng ikan masin kawan aku tue x per lain kali aku snap gambaq ek..hehehehehehhee moral of the story lain kali kena tanya dgn jelas ....apa pun kami seronok menikmati sajian hari ini. Alhamdulillah....Adiooooosssssss

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei