Friday, November 13, 2009

Reunion SMR 1991/1992

Posted by Cik Sue at 10:29 AM
Semalam aku terima 1 sms from my old friend zaman sesekolah dulu...aduhai betapa terujanyer aku, begitu gak ngan dia. She told me, she get my phone no. from my best-best & my loving friend Bad..nama kawan aku nie Nani, masa form 4 kami duduk sebelah menyebelah jadi banyak ler kongsi cite tapi bila form 5 dia kena turun kelas. Borak panjang ler semlm. Atlast kami decide nak buat "comeback" ahaks...mcm kumpulan BDB plak kannnn...Aku suruh la dia contact kengkawan lama. Ramai gak yg dia contact lagi...Tapi yg bestnyer bila aku kata aku still contact ngan Ramli Ahmad, Nani terus jerit kat aku..."haaaa Kiko ko contact mamat tue lagi..."wahhh member aku plak yg lelebih keterujaannya (ader cite ngan mamat nie..heehehe biarla rahsia- klau d'ingat blk memang giler & funny) ...eloooo bukan aku carik dia k tapi dia yg carik aku...ahaks...pelik la yea, pandai plak dia carik aku, agaknyer dia search by google kot heheheh...terujanyer pasal ader gak org ingat kat aku ek...Semlm Bad pun ader call tanya jadi ker nak buat reunion...klau tanya aku mmg la nak sesgt jumpa kengkawan lama lelebih lagi c Ramly nie...Aku dah ader plan pakat nak kenakan dia (agak2nyer camner mamat nie skrg yea )...and the best part c tut call me nak confirm aku dtg ker x...Takut bini la tue, rilex la jumpa kengkawan lama jer x kan bini x bagi kot...ahaaaaks. Semlm gak Bad mintak aku carik c JJ... apala... mana aku nak cari mamat tue...lepas sekolah dia lesap mcm tue jer..kawan baik hang kan hang pi la carik sendrik...Sorry aku nak contact dia...dendam tetap dendam....but still under control.
Conclusion'nye' kami sume sedang sibuk menjejaki kengkawan lama melalui alam siber nie. So pada member2 yg dah confirm nak gi jgn ler last minit cancel plak..nanti ader org yg frust tapi yg pasti bukan aku yea heheheheh...
(kalau aku x joint agak2nyer ader hati yg merana x...saper ek????? org cina makan pengat sendrik mau engat laaa)
For Ramly @ mak Elat...aku memang x sabor nak jumpa hang...harap hang bertambah2 hensem..macho and gentleman pasal selama nie dlm phone bukan main lagi ko ek...
p/s buat bad,yan, nani, ramly and rien kalau aku x gi korang ok x?????? saper nak jawab nieeeee ahaaaaksss

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei