Wednesday, November 11, 2009

Teh & Kopi

Posted by Cik Sue at 2:38 PM

Mesti korang pelikkan nape kali nie aku upload gambor 2 cawan teh tarik. Uhuhuhuhuhuhu...ini ialah gambor terakhir teh tarik kat opis aku. :(- tau pasalnyer lepas nie klau nak minum teh tarik kena gi kedai mamak kat belakang opis. X merasa la lagi teh tarik abg bulat...uhuhuhuhuhu....Nape?? ??? uhuhuhuh....x tahu ler nape ek? Lepas nie klau nak buat minuman yg ader susu, U'r kena beli susu sendrik. Opis x provide lagi dah. Pasal aper?? Ntah la mungkin org2 kat opis aku nie dah banyak yg kena kencing manis kot...heheheheh. X per la janji opis still bagi kami teh & nescafe 'O'...'O' pun 'O' la.....putttt...putttt.....puuutttt...Bila tengok gambor nie terliur la plak nak minum teh tarik...mgada2 btol tekak nie...nie yg dikatakan masa berada x engat...bila x ader tercarik2...dimanakan ku cari ganti...serupooo teh tarik ku...heehehehhe
Cisssshhh mula la darah keturunan Hang Tuah nak meledak nie...Jebaaaaaaaatttttt tulung ler Jebat mari kita selesaikan permasalahan ini....Panggil 5 saudara ke meja bulat....Tapi Jebat ko jgn mgamuk x tentu hala nanti baginda murka....hehehehhe....selama 15 thn pagi2 minum teh'o'beng tapi pagi tadi, cuma minum teh'o' nye...uwaaaaaa....patut ler rasa kelat semcm jer....nak wat camner kan...redha jer laaaaa apa2 pun alhamdulillah amin.

1 Komen Yang Terbaek:

EL MARIACHI on November 11, 2009 at 9:46 PM said...

muaaahahahahahaha......
tu diorang tengah buat lawak tu ciksue...
tapi memang kelakar nak mampos jugaklah kan...
kat sini cut cost tapi kat sana expand & renovate...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei