Tuesday, November 3, 2009

Thank U Friendz

Posted by Cik Sue at 6:24 PM
Salam Kengkawan
Aku rasa amat terharu kerana blog aku nie ader gak owang baca...Terharu yg amat2 sgt uhuhuhuhuu....X sangka dpt sambutan drpd kengkawan heheheh...w/pun setakat kengkawang opis jer yg baca tapi I nak bagitahu U'r yg I bangga kerna ader gak owang yg menghargai karya2 merapu aku nie heheheheh...Kadang kala berbicara tanpa suara di alam maya nie merupa satu terapi gak utk menghilangkan "stress". Walaupun seblom nie ader gak member aku kutuk ckp org yg buat blog nie selalunya syok sendrik tapi malangnya owang ya kutuk aku tue dah teruja nak dgn blog sendrik. Haaa tue la sekrg nie Tuhan bayar cash jer x ader dah kredit lg. Ahaks...jgn mare yea. Apa pun diruangan ini aku nak mohon "sorry" kat kengkawan aku di"payable side" bkn aper, aku lom sempat nak upload gambar2 mike. Atenyer gambor mike x ader dlm simpanan teman. Abis tue camner nak "upload". Tapi x per nanti kite ambik gambor ghegamai ek...heheheheh. Pada Yani (Selamat Pengantin Baru Advance heheheh)..Kak Zura(tokeh Glass Menang Ware sape nak beli product dia leh ler calling2 hehhehehe), Cik Wan- (Tokeh tudung Ariani....sssyyyyyyhhhhh), Kak Yati (Tokeh Tupperware aku rasa dah abis 1 catalog tupp tuh aku beli so pas nie jgn jual ngan I lg ek.....heheheheeee)juga Ann (nie pun Tokeh gak...Tokeh Kuih Ghaye hehheheehe) Aku ingat aku nak tukar la nama dept. dorang nie. dpt Tokeh2...Tokeh sokmo dema nie...Aku nie aper ek...Taugeh kot...pasalnyer bila dema jual dept. aku jer yg membelinye mcm mana kami x jadi Taugeh...ahakssssss....Apa pun aku nak ucapkan Terima Kasih pada U'r kerana menyokong keujudan Blog Cik Sue nie. Walaupun byk 'entry" mengarut tapi korang still suka baca kan...hehehhehe...senyummmmm...Terima kasih. Sekurang2nyer aku "upload" nama korang pun dah ok aper...Korang patut bangga...hehehehehe..jgn mareeeee lastly Thank U berbillion coz memberi sokongan pada Cik Sue. Adiossssssssssssss

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei