Thursday, November 19, 2009

Try and eror

Posted by Cik Sue at 9:39 AM
2 pengkritik tetap yg sentiasa memberi sokongan padu...heheheh anom & alliya (cian dorang pagi2 lag dah kena dera ngan mama suruh rasa kuih "seri muka tawar" ahaaaaaks x per yea Sayang nanti mama try buat lagi...anyways thanks beri mama motivation)


Nie ler rupenye "serimuka tawar" yg blom di potong lagi...hhhmmmm yummmyyyy

Semalam anak aku yg first nak makan seri muka. So dengan rasa 'teror'nyer aku nak buat ler sendrik...misi aku bermula jam 10.00 mlm tadi. Dalam kelam kabut ngan c kecil aku 2 akhirnyer menjadi la jugak seri muka aku...tapi klau tengok mcm x berseri jer..ahakssss yg bestnyer aku terlupa nak letak gula alahaiiiii...seri muka tawar namanyer idakpon seri muka utk pesakit diabetes hehehhehehe..klau tengok rupa mmg terliur tapi rasanyer blom la bole dibanggakan, x per itu namanyer try and erorkan....aku x kan berputus asa akan terus mencuba sampai mereka2 berpuas atie.....asben aku kata rupa dah ader tapi rasa x ader uwwaaaahhhhh :-(nyer asben aku pun complen alahaiiiiii...

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei