Tuesday, November 10, 2009

Majalah 3

Posted by Cik Sue at 8:18 AM
Malam minggu lepas nasib baik hubby aku gi tgk bola kat stadium...Peerrrggghhh rasa lega la kami anak beranak pasal x payah nak berebut siaran Tv ngan hubby. Klau x confirm2 kami tengok siaran langsung bola sepak piala Malaysia. Malam tue anak2 aku cbuk la nak tengok Sehati Berrrrrrrrdansa...Actually aku x berapa gemor nak tengok rancangan tue. Aku lebih suka nengok majalah 3 kerana banyak infomasi yg kita bole dapat dari ctu. Aku pun galakkan anak2 tengok majalah 3 tapi kome tau ler bebdk sekarang nie lebih pada nak berhibur jer ,lelebih lagi anak2 aku pompuan plak tue...Tapi malam minggu lepas lain pulak jadinyer, anak2 aku begitu teruja sesangat nak tengok majalah 3. Cite pasal pengalaman Umaisarah sesat didalam hutan melebihi 19 hari tetapi dia still bole survive. Memang aku solute btol la ngan budak pompuan nie. Klau aku ler x dpt aku nak bayangkan mcm mana...mau aku meraung 3 hari 3 malam uhuhuhuhuhuh...x pun aku mati keras kat ctu jer...hehehehhe...Tapi c Umaisarah nie memang strong dan cekal. Rugi pada sesaper x tengok majalah 3 arie tue. Aku pun rasa sedih gak masa dia cite pengalaman dia kat dalam hutan. Betapa cekal dan tabahnyer Umaisarah menghadapi ujian dariNYA. Tapi pada masa yg sama betapa besarnyer kuasa ALLAH s.w.t ada yg tersembunyi di sebalik aper yg terjadi. Cuma sebagai hamba pada NYA kita tidak mampu utk mengetahui dgn akal dan pkran.

1 Komen Yang Terbaek:

EL MARIACHI on November 28, 2009 at 3:46 PM said...

aku pun respek kat UMAISARAH tu...dapatkan buku 19 hari sesat di dalam hutan di pustaka mukmin jalan TAR KL...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei